Kom je 15 februari naar het het Lions Service diner in Noordwijk? Dit jaar is de opbrengst voor Present Bollenstreek, een organisatie die een brug slaat tussen mensen (zoals jij!) die iets te bieden hebben en kwetsbare mensen die daarmee geholpen worden. Financiële ondersteuning is nodig, maar je kunt ook gewoon de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger door mee te helpen bij projecten. Bijvoorbeeld opknappen van verwilderde tuinen en helpen bij een verhuizing. Het gaat vaak maar om 1 dag dankbaar werk!

Aanmelden kan tot 10 februari bij Nico van Dord van de Lionsclub, email nico.vandord@gmail.com  tel. 0653328238. Het diner kost € 59,95,  graag vooraf overmaken naar NL02 ABNA 0464 1869 43 t.n.v. Lions Club Noordwijk o.v.v. stichting Present.