17/11/2020

Het is in deze corona-tijd moeilijk voor voedselbanken om aan de vraag te voldoen. De vraag is groter en het aanbod is kleiner. Onder geselecteerde gezinnen ,huishoudens en alleenstaande verspreidt de voedselbank wekelijks pakketten met voedsel, die merendeels door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Koffie is echter lang houdbaar en krijgt de voedselbank niet aan geboden, daarom ACTIE!

Lionsclub Noordwijk in samenwerking met de voedselbank Noordwijk schieten te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De door U ingeleverd waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie, die worden gedoneerd aan de voedselbank.

Douwe Egberts steunt deze actie  en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u gedurende de hele maand december        inleveren op de volgende adressen:  supermarkten Dirk en Albert Hein en bij de Bibliotheek in Noordwijk.

Tevens kunt u  oud en vreemd geld (overgehouden van uw vakantie) in de doos kwijt. Dit is een Lions actie t.b.v. blinden en slechtziende in derde wereld landen.