01/08/2019

Vorige week werd het Dierenasiel in Noordwijk verblijd met een waardecheque van € 1.380,= Dit is de helft van de opbrengst van de bloemenverkoop van de Lions op de Tuinenmarkt Lindenplein. De andere helft is bedoeld voor andere kleine doelen in de regio.

Lionsclub Noordwijk maakt deel uit van de grootste en meest actieve service-organisatie ter wereld, gericht op het motto We Serve, oftewel Wij Dienen. De club ondersteunde afgelopen jaren diverse doelen in Noordwijk, zoals het Taalhuis, Vluchtelingenwerk, de Voedselbank en REURING.  Allemaal belangeloos en met inzet van veel Lionsleden. Dit jaar werd onder andere gekozen voor het Dierenasiel, een organisatie die ook grotendeels afhankelijk is van donaties en actieve vrijwilligers.

Het Dierenasiel wil de gift gebruiken als bijdrage voor het bouwen van een bruggetje naar het naastgelegen park. Hierdoor kunnen de honden gemakkelijker worden uitgelaten.

Komend jaar staat op 4 april  weer een groot Lionsevenement gepland, waarbij gekozen is voor de activiteiten van KIKA (kinderkanker) en de Hersenstichting.